Carvalho excuseert zich voor zware tackle

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Carvalho excuseert zich voor zware tackle
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ricardo Carvalho heeft officieel zijn excuses aangeboden voor de aanslag gisteren op de benen van Villa-speler Gabriel Agbonlahor. Hij werd voor die overtreding met een terechte rode kaart van het veld gestuurd.

De wedstrijd gisteren op Stamford Bridge tussen Chelsea FC en Aston Villa was een waar spektakel en een bikkelhard gevecht. De wedstrijd eindigde op een 4-4-gelijkspel en bovendien werden drie spelers met een rode kaart van het veld gestuurd. Eén van hen was de Portugees Ricardo Carvalho.

Op de website van Chelsea excuseert Carvalho zich voor de aanslag. "Ik heb Gabriel Agbonlahor na de wedstrijd niet meer gezien, maar ik heb gevraagd een bericht door te geven. Het was nooit mijn bedoeling hem te blesseren. Ik wil niet dat de mensen denken dat ik een andere speler pijn heb willen doen", aldus de Portugese international.

Avram Grant, de manager van Chelsea, verraste na de wedstrijd met de uitspraak dat hij de rode kaart voor Carvalho een erg zware sanctie vond. Volgens de Israëliër wilde de verdediger enkel de bal spelen. In dezelfde wedstrijd werd gisteren ook Ashley Cole vroegtijdig naar de kleedkamer gestuurd na een opzettelijke handsbal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties