Lebeke-Aalst
Terjoden-Welle
Datum: 20/01/2008 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Stadion Lebeke-Aalst
Terjoden-Welle verplettert Lebeke-Aalst
Gentil Dossche
| 0 reacties
Terjoden-Welle verplettert Lebeke-Aalst
Foto: © SC

Net als in de heenwedstrijd kreeg Lebeke-Aalst 5 treffers om de oren van Terjoden-Welle.

De thuisploeg ging al na een kwartier met de billen bloot. Eerst kopte Yannick De Rouck een gave voorzet van Gregory De Mol voorbij Glenn Baert. Even later trapte De Mol op de dwarsligger, de goed gevolgde Jeroen De Backer schoof het leer in doel. Twee minuten later mocht Tom De Smaele een vrije trap nemen. Yannick De Rouck scoorde zijn tweede van de middag, opnieuw met het hoofd. Match gespeeld want Lebeke-Aalst kon geen kansen bij elkaar voetballen. De supporters zagen éénrichtingsvoetbal van Terjoden-Welle. Wouter Schouppe kreeg even voorbij het half uur een mooie kans. De aanvaller zette vier man in de wind maar besloot te zwak.
 
Na de pauze zette Schouppe met twee treffers de forfaitcijfers op het bord. Eerst besloot hij een solo in doel en nadien benutte hij een pass van De Rouck.
 
SK Lebeke-Aalst trekt volgende week naar FC Eeklo. Voor SKTW wacht in eigen huis de topper tegen leider Sparta Petegem die, zowel voor het Kampioenschap als de 2de periodetitel belangrijk is.
 
SK Lebeke-Aalst: Glenn Baert, Joachim Van Hoomissen, Jan Vermassen, Thomas Steurbaut (25’ Mike Van Asbroeck), Frederic Janssens, Kim Reybrouck, Christophe Vye, Mounir Chaaban, Redouan Chaaban, Jonathan De Gieter (63’ Jani Roelandt), Glenn Van Berlamont (20’ Bart Baten) RES: Koen Heremans
 
SK Terjoden-Welle: Thierry De Jonge, Gerdi De Meester (65’ Joeri De Baeremaeker), Yves Bellon, Jeroen De Backer, Nico Van Der Stock, Wouter Schouppe, Tom De Smaele, Gregory De Mol (60’ Geoffrey Poppe), Werner Martens (60’ Tom De Swaef), Yannick De Rouck, Kjell Dooremont. RES: Jens Spitael
doelpunten: 10' Yannick De Rouck (0-1), 13' Jeroen De Backer (0-2), 15’ Yannick De Rouck (0-3), 58' en 75' Wouter Schouppe (0-4 en 0-5)