Eine
Lovendegem
Datum: 27/01/2008 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Stadion Eine
Lovendegem zet stap in de goede richting
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem zet stap in de goede richting
Foto: © SC

Dat Lovendegem geen ploeg is om te zakken lieten ze vandaag weten aan Kwik Eine. Het zware verlies van de heenronde werd meteen rechtgezet.

De thuisploeg kreeg al vrij snel een open kans maar miste ze (7’). Baatout verscheen alleen voor Meulewaeter maar tikte de bal net over (18’). Eine dreigde opnieuw via Wellekens maar Plaetevoet kon ontzetten (21’). Baatout geraakte niet voorbij De Baets. De wedstrijd ging prima over en weer. De dreigingen van Eine werden goed opgevangen door een sterke Lovendegemse verdediging. Eine liet de bezoekende aanval regelmatig in de buitenspelval lopen.  Na 38’ werd Camilleri diep gestuurd en kwam oog in oog met keeper Meulewaeter, die gepast ingreep.
 
Wellekens bleef na de rust in de kleedkamer en Van de Sompel mocht in de spits plaatsnemen. De thuisploeg zocht meteen zijn topschutter maar Van Audenaerde zette een grendel op de deur. Een afstandsschot van De Ridder spatte uiteen op de deklat. Camilleri schilderde een vrije trap op het hoofd van Wesley Van Audenaerde en die buffelde de bal tegen de netten (53’). Eine dreigde wel maar tot echte kansen kwam de thuisploeg niet. Keeper De Paepe was attent op een schot van Gunter Van de Sompel. Aan de overzijde had Meulewaeter alle moeite met schoten van Camilleri en VandenBussche.
 
Lovendegem : De Paepe, Plaetevoet, Van Audenaerde, De Baets, Neyrinck, VandenBussche, Baatout, Kalkan, Martens, Sucaet, Camilleri 
Eine : Meulewaeter, Vermeulen, Noterman, De Ridder J, Serlippens, Wellekens (45’ Van de Sompel), El Mabrouk (81’ Verhoeyen), Koudyzer, Lauwerijns, Crombé, De Ridder D.