Terjoden-Welle
Lebbeke KSK
Datum: 17/02/2008 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Sportpark Terjoden
Terjoden blijft druk houden op Petegem
Gentil Dossche
| 0 reacties
Terjoden blijft druk houden op Petegem
Foto: © SC

Niet zonder moeite heeft Terjoden-Welle de status van ongeslagen thuisploeg kunnen bewaren. SK Lebbeke diende de fusieploeg van repliek maar moest uiteindelijk toch plooien.

De bezoekers namen het heft in handen voor de pauze, al leverde dat geen echte kansen op. Het eerste gevaar kwam zelfs van de kant van Terjoden-Welle. Berckmoes moest een knal van De Smaele loslaten en de rebound van De Rouck kon nog net worden afgeblokt. Aan de overzijde mikte Van Schoor een pass van Van Der Bruggen naast. Ook een vrije trap van De Grande miste de goede richting.
 
Na de pauze zette Terjoden-Welle meer druk en dat leverde al snel resultaat op. Eerst knalde De Rouck over maar kort nadien was het toch raak. Berckmoes had een goede parade in huis op een doorzetten van De Smaele. Tegen de rebound van De Mol had hij echter geen verhaal. Op pass van Bellon deponeerde De Swaef een dot van een kans naast de kooi. Rooms en Van Damme kregen mooie kansen maar konden ze niet afwerken. Toen De Rouck de vrijstaande Wouter Schouppe bediende was de match gespeeld. In de slotminuut schoot Van Damme nog een vrije trap over.
 
SK Terjoden-Welle: Thierry De Jonge, Gerdi De Meester, Yves Bellon, Nico Van Der Stock, Tom De Smaele (73’ Michael Keymolen), Wouter Schouppe, Gregory  De Mol (78’ Geoffrey Poppe), Tom De Swaef (82’ Glenn Van Den Branden), Werner Maertens, Yannick De Rouck, Kjell Dooremont. Res: Jens Spitael
 
KSK Lebbeke: Gilles Berckmoes, Yannick Willems (64’ Roel Slootmaeckers), Kevin Degrande, Marc Samari (84’ Samir Benzirar), Wim Van Damme, Jan Van Baveghem, Mathias Van Der Bruggen, Tom Rooms, Kevin Vertongen, Michael Van Schoor, Wim Vermeerschen. Res: Bjorn Mannaert, Niels De Schrijver

doelpunten: 48’ Gregory De Mol (1-0); 78’ Wouter Schouppe (2-0)