Lovendegem
Berlare
Datum: 09/03/2008 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 25
Lovendegem plooit in het slotkwartier
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem plooit in het slotkwartier
Foto: © SC

Wedstrijd met heel veel inzet en spektakel, uiteindelijk in het voordeel van de bezoekers beslecht.

Al in de eerste minuten spektakel: bij een diepe bal op het kletsnatte veld ging Perez door op De Paepe en de wedstrijd lag enkele minuten stil. Diezelfde Perez kreeg na een mistasten in de thuisverdediging vrij baan maar De Baets kon opruimen. Halfweg de eerste helft kon Bouchaala een voorzet van Neirynck net niet binnenglijden. Aan de overzijde gingen zowel Vermeir als Vergucht naast een voorzet van Van den Bergh.
 
Bij de thuisploeg bleef de duizelige doelman De Paepe aan de rust in de kleedkamers. Lovendegem dreigde als eerste toen een terugspeelbal van Berlare in de modder bleef steken. Yves Vanderstraeten hield Neirynck van de openingstreffer. Berlare nam de wedstrijd in handen en Lovendegem moest achteruit. Vergucht besloot op Van Heule en Cannoot moest tussenkomen. Een kwartier voor tijd plooide de thuisploeg dan toch. De Rechter kreeg de bal aan de 16 en knalde naast Van Heule in doel. De Lokale weerstand was gebroken en toen Praet door de buitenspelval glipte mochten de boeken toe.
 
Voor Lovendegem wacht volgende week de cruciale wedstrijd op Lebeke-Aalst. Berlare ontvangt KFC Vrasene
 
KSK Lovendegem: De Paepe (46’ Van Heule), Plaetevoet, De Baets, Neirynck, VandenBussche, Ramaekers, Martens, Cannoot (78’ Vandevelde), Sucaet, Camilleri, Bouchaala
 
SK Berlare: Vanderstraeten, Vermeir, Praet (89’ Braeckman), Vergucht, Van Damme, Perez, Van Den Bergh (62’ Baert) Van Der Snickt, De Rechter, Lambrecht, Vanderveken.