Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Wedaustadion
Duisburg gelijk tegen tien bezoekers
Philippe Crols

Duisburg kende geen al te leuke middag. Het zag er nochtans allemaal heel goed uit toen Hanke snel werd uitgesloten, maar verder dan 1-1 kwam Duisburg uiteindelijk niet.

De wedstrijd kon moeilijk beter beginnen voor Duisburg. Mike Hanke werd na amper vijf minuten al uitgesloten nadat hij een slaande beweging had gemaakt naar een tegenspeler. De thuisploeg wist niet goed wat aan te vangen met de man meer-situatie, maar bijna kwam het wel op voorsprong halverwege de eerste helft. De goal van Vrunica werd echter terecht afgekeurd. Het werd helemaal noodlottig voor de thuisploeg toen Hannover ook nog eens op voorsprong kwam vlak voor rust. Stajner kopte een voorzet van Huszti binnen.

Duisburg kwam bijna op gelijke hoogte meteen na rust, maar het doelhout stond in de weg na een poging van Georgiev. De thuisploeg knokte voor elke bal en kreeg ook kansen, maar Enke had een antwoord op alle pogingen. Uiteindelijk werd de inzet van Duisburg een kwartier voor tijd toch beloond. Na wat geharrewar kwam de bal bij Lamey en die knalde de 1-1 in doel. De thuisploeg lanceerde nog een slotoffensief, maar scoren lukte niet meer. Ook niet toen Niculescu in de zesde minuut blessuretijd op Enke besloot.