Toekomst Eriksson onzeker

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Toekomst Eriksson onzeker
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is niet geheel duidelijk of Sven-Goran Eriksson ook volgend seizoen de sportieve leiding van Manchester City op zich zal nemen. Thaksin Shinawatra, eigenaar van Man City, denkt na over een beslissing.

Thaksin Shinawatra heeft nog geen beslissing genomen inzake het al dan niet aanblijven van Sven-Goran Eriksson. Shinawatra is niet tevreden met de resultaten van Manchester City in de terugronde. "We zullen de zaak bekijken aan het eind van het seizoen. Op dit moment zijn er geen plannen. We zullen een evaluatie maken aan het einde van het seizoen" aldus Shinawatra. De Braziliaan Felipe Scolari werd al genoemd als mogelijke opvolger van Eriksson, maar Shinawatra benadrukt dat er op dit moment met niemand gepraat wordt. 

Een eventueel ontslag van Eriksson zou alvast op niet veel begrip onthaald worden bij de spelers en supporters van Manchester City. Onder Eriksson ging City dit seizoen spectaculair van start. In de tweede ronde viel Man City echter terug. Ondanks die terugval maakt Man City een behoorlijk goed seizoen door. De vooropgestelde doelstelling, de top tien halen, gaat zeker lukken. Er werd overigens ook tweemaal gewonnen van stadsrivaal Manchester United. Bovendien is City nog volop in de running voor het laatste Intertoto-ticket. 

Shinawatra heeft alvast aangekondigd dat Manchester City voor volgend seizoen nog op zoek gaat naar nieuwe spelers. "We zullen waarschijnlijk enkele spelers moeten verkopen en nieuwe spelers moeten kopen. We hebben nog enkele verdedigers en middenvelders nodig. De middenvelders zijn de sleutel."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties