Diego mag Olympische Spelen schrappen

Philippe Crols
| 0 reacties
Diego mag Olympische Spelen schrappen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Braziliaan Diego zal er komende zomer niet bijzijn op de Olympische Spelen te Peking. Zijn club, Werder Bremen, wil hem niet vrijgeven.

Normaal kwam Diego niet in aanmerking voor een selectie voor de Olympische Spelen. Omdat Ricardo Kaka van AC Milan echter geen toestemming kreeg om komende zomer af te zakken naar Peking, dachten ze in Brazilië aan Diego.

Maar ook de spelmaker van Werder Bremen zal niet te bewonderen zijn op de Olympische Spelen. Net als zijn landgenoot krijgt ook hij geen toestemming van zijn club.

Klaus Allofs
, de technisch directeur van Werder Bremen, legt de keuze van de Duitse club uit. "Het WK, dat is het belangrijkste tornooi. Als we daarvoor onze spelers moeten afstaan, geen probleem. Maar als we ook voor de Olympische Spelen onze spelers moeten gaan afgeven, dan hebben ze nooit nog vakantie. Bovendien zou Diego ook de eerste competitiewedstrijden missen", laat Allofs optekenen.

Dat Diego niet naar de Spelen mag is goed nieuws voor de Belgen. Zij zitten komende zomer in een groep met onder andere Brazilië.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties