Eduardo hoopt er in augustus te staan

Philippe Crols
| 1 reacties
Eduardo hoopt er in augustus te staan
Foto: © SC

Eduardo da Silva is nog altijd aan het revalideren van de zware blessure die hij opliep in de maand februari. Toch is er voor de Kroaat stilaan weer wat licht aan het einde van een lange tunnel.

In februari vloerde Martin Taylor Eduardo da Silva tijdens de competitiewedstrijd tussen Birmingham en Arsenal. De Kroatische spits van de Gunners hield er een gebroken kuitbeen aan over en moest maanden langs de kant blijven.

Volgens de laatste berichten revalideert de spits echter sneller en beter dan verwacht. Momenteel herstelt Eduardo in Brazilië. Van daaruit laat hij weten dat hij er aan het eind van de zomer zeker weer zal staan.

"Met een beetje geluk kan ik in juli al terugkeren naar Europa. Begin augustus zal ik zeker terug in Engeland zijn. De doktoren hebben me al verzekerd dat ik tegen dan zeker terug in orde moet zijn. Wanneer ik zal kunnen spelen is nog wel een andere vraag."

Door die zware blessure moest de spits wel een kruis maken over het Europees kampioenschap in Oostenrijk en Zwitserland.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties