Heerenveen haalt versterking bij Zweedse leider
Mathias Dumarey
| 1 reacties
Heerenveen haalt versterking bij Zweedse leider
Foto: © SC

SC Heerenveen is nog maar eens op zoek naar versterking gegaan in Scandinavië. Volgens de Leeuwarder Courant staat de komst van Viktor Elm naar de nieuwe ploeg van Trond Sollied vast. Elm speelt momenteel bij Kalmar FF, de Zweedse competitieleider.

Viktor Elm is een 22-jarige aanvallende middenvelder. Heerenveen heeft ondertussen al een akkoord bereikt met de Zweed, maar nu moeten de beide clubs er nog uitraken. Naar verluidt zouden ze bij Kalmar FF de transfereisen al iets laten zakken hebben, waardoor een akkoord heel nabij is. Directeur Henk Hoekstra hoopt één van de volgende dagen meer te kunnen zeggen.

Begin dit jaar maakte Elm zijn debuut bij de Zweedse nationale ploeg, maar op het afgelopen EK waar de Zweden sneuvelden in de groepsfase, was hij er niet bij. Elm begon zijn carrière bij Falkenberg, maar stapte drie jaar geleden over naar Kalmar. Daar scoorde hij in 59 competitieduels 15 keer en ontpopte hij zich tot een belangrijke pion in het elftal dat nu leider is in de Allsvenskan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties