Janevski op weg naar de Emiraten

Nico Wieme
| 2 reacties
Janevski op weg naar de Emiraten
Foto: © SC

Cedomir Janevski kan een contract tekenen in de Verenigde Arabische Emiraten. De ex-assistent van Trond Sollied heeft al een mondeling financieel akkoord met El Shaab, een club in Sharjah.

Cedomir Janevski kan voor één jaar tekenen bij El Shaab, een club uit de Verenigde Arabische Emiraten, weet Het Laatste Nieuws. Beide partijen hebben een mondeling akkoord, het contract zelf moet wel nog worden opgesteld. “Een kwestie van goede afspraken maken”, aldus Janevski.
 
De Macedoniër is blij dat hij een nieuwe kans als hoofdcoach krijgt, ook al is het in het Midden-Oosten. “Aangezien er in België geen interesse was, wil ik het in het buitenland proberen. In het Midden-Oosten werken, schrikt me niet af. Ik heb al in verschillende landen gespeeld en gewerkt en kan me makkelijk aanpassen.”
 
El Shaab is een ploeg uit de hoogste klasse met een vrij mager palmares. Het won één keer de beker. Sinds de oprichting in 1973 degradeerde de club twee keer (1992 en 1996). Het heroverde telkens na één seizoen zijn plaats in de eerste klasse.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties