Vermeersch: "Aracic heeft geen vorderingen bij ons"

Vermeersch: "Aracic heeft geen vorderingen bij ons"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Donderdag lekte het nieuws uit dat een Brusselse rechter beslag heeft laten leggen op een bankrekening van FC Brussels bij ING na een klacht van Ante Aracic over wanbetaling. Volgens voorzitter Johan Vermeersch volkomen onterecht.

“Aracic heeft geen enkele vordering bij ons,” weet Vermeersch te melden aan Sporza. “Hij heeft afgedwongen dat een som op één van onze ING-rekeningen geblokkeerd is, maar eigenlijk is dit bespottelijk. Eender welke werknemer kan zijn werkgever voor de rechtbank dagen en ridicule sommen eisen. De rechter heeft nu in eerste instantie de werknemer gelijk gegeven zonder naar de werkgever te luisteren. Al wat we aan Aracic moesten betalen, hebben we betaald.”
 
Volgens Aracic moet Brussels hem nog 77 000 euro aan achterstallig loon en 180 000 euro aan achterstallige premies en vergoedingen. De 26-jarige centrale verdediger eist eveneens een schadevergoeding van 1 miljoen euro. Op 11 september komt FC Brussels in deze zaak aan het woord en zal het trachten te bekomen dat de bankrekening wordt gedeblokkeerd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties