Stilaan crisis en onbegrip bij Deinze

Dirk Pieters
| 2 reacties
Stilaan crisis en onbegrip bij Deinze
Foto: © SC

Bij SK Deinze begint men zich stilaan zorgen te maken. De rode lantaarn staat helemaal onderaan het klassement en om naar een veilige 13de plaats te klimmen moet er nog heel wat gebeuren.

De twee volgende speeldagen moeten minstens één zege opleveren. “Zoals het er nu naar uitziet zakken de nummers 18 en 19 rechtstreeks naar derde nationale. De ploegen die 15de, 16de en 17de eindigen, spelen een wedstrijd met rechtstreekse uitschakeling tegen de winnaars van de eerste ronde van de eindronde in derde klasse. 

Op die eerste speeldag van de eindronde bekampen de zes periodekampioenen van derde elkaar. Na de tweede speeldag kan er al een derde, vierde en vijfde daler uit tweede klasse zijn. De nummer 14 uit de eindstand in tweede nationale is dan nog niet in actie gekomen. Die 14de werkt een eindronde af met de drie winnende ploegen van de tweede ronde van die nacompetitie met de periodekampioenen uit derde. De competitie in tweede klasse eindigt op 5 mei. Wat betekent dat de veertiende uit het eindklassement drie weken geen wedstrijden speelt.”, aldus Deinze-secretaris Antoine Smessaert.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties