St.-Gillis-Waas
Aalter Eendracht
Datum: 05/10/2008 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Stadion Sint-Gillis-Waas
St-Gillis-Waas klopt Aalter in de slotseconden
Gentil Dossche
| 0 reacties
St-Gillis-Waas klopt Aalter in de slotseconden
Foto: © SC

De bezoekers verdedigden met man en macht een vroege voorsprong. Pas na meer dan een uur kon Sint-Gillis aansluiten. In blessuretijd ging het thuispubliek helemaal uit de bol.

Weinig opwindende wedstrijd met amper doelgevaar. Een verre voorzet van Semaesse bezorgde de thuisploeg kippenvel maar ging nipt naast. Uit de kluts na een corner vlamde Thomas Arnauw de bal tegen de netten. Net voor de koffie moest Renier zich reppen op een vrije trap van Bekaert en een schot van Frederik Arnauw.
 
Zelfde scenario na de rust. Rond het uur kopte Baert een voorzet van De Vos op de lat. Even later zocht en vond De Vos het hoofd van De Ly en de bordjes hingen gelijk. Kopballen van De Koning en De Ly zorgden voor enig gevaar. Toen iedereen zich tevreden stelde met een puntendeling kon De Koning een hoekschop toch nog binnentikken.
 
Sint-Gillis-Waas: Renier, De Koning, Massoels, Baetens, Stoclet, De Maeyer, De Vos, Verstraeten, De Ly, De Cock, Van Osselaer (52’ Baert, 82’ Verbeke).
 
Aalter: Baudewijn, De Poorter, Vandeveire, Busschaert, Sucaet, Frederik Arnauw, Bekaert, Sneppe (87’ Lootens), Cools (81’ De Smet), Semaesse (67’ Goeminne), Thomas Arnauw.
 
Doelpunten: 15’ Thomas Arnauw 0-1, 66’ De Ly 1-1, 91’ De Koning 2-1.
 
Gele kaart: De Cock.