Kemzeke
Evergem-Center
Datum: 26/10/2008 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Kriekepitte
Kemzeke klopt Evergem in de slotminuut
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kemzeke klopt Evergem in de slotminuut
Foto: © SC

Concentratiegebrek bij de bezoekers bezorgde hen in de laatste minuut een dreun van formaat.

Amesian voor de thuisploeg en Erkoc voor de bezoekers lieten kansen onbenut door te lang te treuzelen. Op een schot van Koudjou moest Vleeschouwer zich van zijn beste kant tonen. In het geharrewar na een hoekschop trapte Schatteman de bezoekers op voorsprong. Net voor de rust hield Glenn Baert zijn netten onberoerd.
 
Het windvoordeel gaf Kemzeke vleugels na de rust. De Wilde bediende Buedts en die schoof mooi binnen. David Vleeschouwer kreeg dé kans om zijn ploeg op voorsprong te trappen na een strafschopfout op Buedts. De thuisgoalie vlamde op de lat. Van Hoyweghen vond het hoofd van Ruys maar de kopbal werd nog weggewerkt. In de slotseconden verslikte Evergem zich bij een vrije trap. De Wit spurtte naar het leder, vond De Wilde en de Klauwaerts mochten juichen.
 
Kl. Kemzeke: Vleeschouwer, Peirsman, Ben Omar, Saman, Ruys, Amesian (33’ Van Lierop), Buedts, De Wilde, Van Hoyweghen (82’ De Wit), Janssens (83’ Stoop), D’hondt.
 
Evergem: Baert, Van Hyfte-Ysebaert, Baeten, De Leeuw (75’ Thienpont), Koudjou, Renson, Van Britsom, Mertens, Erkoc, Schatteman, Van de Walle.
 
Doelpunten: 24’ Schatteman 0-1; 58’ Buedts 1-1; 90’ De Wilde 2-1.