Fritz blijft drie jaar langer aan de Weser voetballen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Fritz blijft drie jaar langer aan de Weser voetballen
Foto: © SC

Clemens Fritz, de rechtsachter van Werder Bremen, blijft drie jaar langer voor de groenwitte formatie voetballen. Beide partijen raakten het eens over een contractverlenging.

Clemens Fritz had een aflopend contract bij Werder Bremen. Door de contractverlenging voor drie jaar blijft hij nu aan de Weser voetballen tot de zomer van 2012. Klaus Allofs, de technisch directeur van Werder Bremen, is zeer tevreden dat de Duitse international heeft bijgetekend.

"Fritz is een zeer belangrijke speler voor Werder Bremen. Hij heeft bij ons veel vorderingen gemaakt en dat heeft ertoe geleid dat hij al meerdere malen is opgeroepen voor de nationale ploeg. Naast zijn prestaties op het veld, is Clemens trouwens ook belangrijk buiten de lijnen voor deze club", aldus Allofs op de website van de club.

Fritz debuteerde zeven jaar geleden op zijn twintigste in de hoofdmacht van Karlsruhe SC. Daarna speelde hij bij Bayer Leverkusen om vervolgens naar Bremen te verkassen. Fritz speelde ondertussen al 63 competitiewedstrijden voor het team van coach Thomas Schaaf. Hij verzamelde ondertussen ook al 23 interlands.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties