PL kort: Everton wint opnieuw

Philippe Crols
| 1 reacties

Vier wedstrijden stonden er zaterdagnamiddag op het menu in de Engelse Premier League. Eerder werd al Arsenal - Manchester United gespeeld. Everton won op zaterdag ook, met 1-3 in West Ham.

Sunderland leek in eigen huis op weg naar de zege tegen Portsmouth na een vroege goal van Cissé. Na enkele minuten in de tweede helft maakten de bezoekers gelijk en in de laatste minuut benutte Defoe nog een strafschop: 1-2.

Hull City moet bovenaan afhaken. Het verloor in eigen huis met het kleinste verschil van staartploeg Bolton.

Everton won dus wel en blijft klimmen in het klassement. Het stond in West Ham tot zeven minuten voor tijd 1-0 achter. Toen scoorden Lescott en Saha echter nog en redden zo de meubelen.

Wigan - Stoke City eindigde eerder deze middag al op 0-0 terwijl Arsenal met 2-1 won van Manchester United.