Scolari wil Robinho nog steeds

Geoffrey Verbruggen
| 0 reacties
Scolari wil Robinho nog steeds
Foto: © SC

Chelsea-coach Luiz Felipe Scolari is nog steeds geïnteresseerd in Robinho. Dat meldt Sky Sports. Op de laatste dag van de transferperiode verkoos Robinho het verse geld van Manchester City boven Chelsea.

In de zomer zag het er lang naar uit dat Robinho naar Chelsea zou verkasten. De Braziliaan verklaarde meermaals zijn liefde voor Chelsea en ook in Londen zelf hadden ze wel oren naar een overgang van de 24-jarige dribbelkont. Maar na de overname van Manchester City door een investeringsgroep uit Abu Dhabi had Robinho geld geroken. Hij tekende in Manchester een lucratief contract voor vier seizoenen en City betaalde liefst 40 miljoen euro aan Real Madrid.

Voorlopig lijkt Robinho zijn geld waard te zijn. Hij scoorde negen keer in zestien wedstrijden en maakt indruk bij zijn nieuwe werkgever.

Trainer Scolari van Chelsea geeft de hoop nog niet op. "De deuren bij Chelsea staan altijd open voor Robinho", zegt de Braziliaanse manager. "Ik ben er zeker van dat Robinho de beste speler van de wereld wordt als hij voor Chelsea speelt", wist de coach nog te vertellen aan de Braziliaanse krant O Globo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties