Tosic kan zonder problemen naar Manchester Utd

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Tosic kan zonder problemen naar Manchester Utd

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zoran Tosic, gisterenavond nog aan de slag met zijn club Partizan Belgrado tegen Standard Luik, kan zonder problemen verhuizen naar Manchester United. De jonge Serviër heeft zijn werkvergunning gekregen om in Engeland te kunnen voetballen.

Zoran Tosic zal heel snel Partizan Belgrado verlaten. De 21-jarige vleugelaanvaller gaat hoogstwaarschijnlijk zijn krabbel zetten onder een meerjarig contract met Manchester United. Manager sir Alex Ferguson ziet in Tosic een waardige opvolger voor het Welshe slangemens Ryan Giggs die stilaan op zijn retour is.

Manchester United wil zelf niets lossen over de transferprijs die ze aan Partizan Belgrado willen betalen, maar welingelichte bronnen melden dat het zou gaan om een som van twaalf miljoen euro. De 12-voudig Servische international zal in januari afreizen naar Old Trafford.

Tosic vindt bij Manchester United zijn landgenoot Nemanja Vidic terug. Bovendien zou het kunnen dat The Mancunians binnenkort nog een derde Serviër binnenhalen. Adam Ljajic, een 19-jarige middenvelder van ook al Partizan Belgrado, zou ook op ferme belangstelling van Ferguson kunnen rekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties