Doornikspeler verkoopt stewards rake klappen

Nico Wieme
| 18 reacties
Doornikspeler verkoopt stewards rake klappen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sylvio Breleur (foto) heeft zich zondag niet van zijn beste zijde laten zien. De Doornikspeler deelde enkele rake klappen uit aan twee stewards en riskeert een zware schorsing.

Tijdens de wedstrijd tussen VK Tienen en FC Doornik kregen Sylvio Breleur en David Triantafillidis het met elkaar aan de stok. Beide spelers met een verleden bij Zulte Waregem pakten rood, waarna het in de catacomben tot een handgemeen kwam.
 
Twee stewards kwamen tussenbeide, maar toen sloegen de stoppen bij Breleur door. “Sylvio Breleur was duidelijk over zijn toeren”, zegt hoofdsteward Patrick Bruyninckx in Het Laatste Nieuws. “Het was mijn taak ervoor te zorgen dat beide spelers ongehavend de kleedkamer zouden bereiken. Breleur verkocht me evenwel een slag op mijn oog, waardoor mijn bril stuk raakte.” Bruyninckx werd naar het ziekenhuis gebracht.
 
Ook steward Johan Bache deelde in de klappen. “Mijn pols is fel gezwollen, maar ik denk niet dat hij gebroken is”, zegt hij. “Ik weet echt niet wat Breleur bezielde.” De scheidsrechter heeft een verslag opgemaakt, Breleur wacht wellicht een langdurige schorsing. (P)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties