Van der Sar pakt record van Cech af

Dirk Pieters
| 4 reacties

Manchester United heeft West Bromwich Albion dinsdagavond nog maar eens wat dieper in de zorgen gedrukt. De regerend landskampioen was veel te sterk en won met 5-0.

Vijf doelpunten maken is mooi, maar de meeste aandacht ging naar de Nederlandse doelman Edwin van der Sar. Hij is nu de doelman met de meeste minuten zonder tegendoelpunt in de Premier League. Van der Sar houdt al elf wedstrijden de nul, en staat nu op 1032 minuten. De laatste keer dat Van der Sar moest vissen was op 8 november, toen Manchester met 2-1 onderuit ging tegen Arsenal.

Door de overwinning neemt Man Utd een kleine voorsprong op Liverpool. De Champions League winnaar verzamelde tot op heden drie punten meer dan The Reds. WBA blijft door de nederlaag drager van de rode lantaarn in de Premier League