Kruibeke J.Vl.
Kemzeke
Datum: 01/02/2009 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Stadion Kruibeke
Kruibeke en Kemzeke delen opnieuw de punten
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kruibeke en Kemzeke delen opnieuw de punten
Foto: © SC

Op een door de vrieskou moeilijk bespeelbaar terrein maakten Kruibeke en Kemzeke er toch een best aangename wedstrijd van. Beide ploegen kregen enkele goede kansen en hielden elkaar volkomen in evenwicht.

Sportiviteit troef in een match die soms op een glijpartij leek. Toch versierde de thuisploeg twee mooie kansen in de eerste helft. David Vleeschouwer moest goed plat op een knal van Ward Vertonghen (21’). Olivier De Vlieger vlamde een voorzet van Pieter Van de Manacker pal op Sven De Wit (27’). Net voor de rust was Jurgen De Maayer attent op een schot van de mee opgerukte Koen Silverans.
 
Met de koffie nog maar net door de keel dwong Vertonghen de bezoekende doelman tot een parade. Op een hoekschop haalde Silverans een kopbal van Vertonghen van de lijn (49’). Een doelpunt hing in de lucht. Ladi Kuye bediende Ward Vertonghen en Vleeschouwer was kansloos (51’). Kemzeke reageerde en De Maayer moest een voorzet van Danny De Wilde overtikken (54’). Bij de daaropvolgende corner werd Willem Buedts onvoldoende afgedekt en dan weet je het wel (55’). De toeschouwers kregen waar voor hun geld en de kansen volgden elkaar op. De Vlieger knalde een voorzet van Johan Segers over (56’). De Maayer was attent op een “tippertje” van Buedts (62’). Diezelfde Buedts kopte een voorzetkopbal van Sven Van Lierop nipt over (63’). Een kopbal van Mario Verbraeken schuurde de bovenkant van de deklat (73’). De Wit kon een voorzet van Segers met moeite onschadelijk maken (78’). Vleeschouwer stond pal op een poging van Vertonghen (82’). De Maayer ging in de voeten van Buedts en Nourredine Ben Omar knalde de rebound op de paal (88’).
 
Volgende zondag trekt Kruibeke naar periodekampioen Terjoden-Welle. Kemzeke is dan gastheer voor Lovendegem.
 
KJV Kruibeke: Jurgen De Maayer, Mario Verbraeken, Davy Van Moortel, Michiel Noeninckx, Glenn Verhulst (72’ Tim Vierbergen), Ladi Kuye, Ward Vertonghen, Pieter Van de Manacker, Olivier De Vlieger, Johan Segers, Tom De Wolf. Res: Mike Royers, Kevin Thuy, Bjorn Mallentjer
 
K. Kemzeke: David Vleeschouwer, Sven De Wit, Davy Peirsman, Nourredine Ben Omar, Jeffrey Saman, Koen Silverans, Willem Buedts, Danny De Wilde, Sven Van Lierop (73’ Kevin Stoop), Andy Janssens, Dimitri Dhondt. Res: Michael Schaep, Pieter Windhey, Colin Wirken
 
Doelpunten: 51’ Vertonghen 1-0; 55’ Buedts 1-1
 
Gele kaarten: geen