Lede kind van de rekening bij St-Gillis-Waas

Gentil Dossche
| 0 reacties
Lede kind van de rekening bij St-Gillis-Waas
Foto: © SC

Leider St-Gillis wou tegen runner-up Jong Lede tonen dat het vorige week slechts een kleine veldslag verloor. Met groot overwicht werd het lot van de bezoekers in de tweede helft bezegeld.

Van bij de start dreef St-Gillis het tempo hoog op maar echte kansen bleven achterwege. Bij een botsing met ploegmaat Varewijck moest De Koning worden afgevoerd.
 
Kort na de rust trof Van Osselaer de paal. Enkele minuten later bracht De Vos de thuisploeg op voorsprong. Toen De Vos bij een vrijschop het hoofd van De Maeyer vond lag de match in een definitieve plooi. Brantegem zorgde voor het eerste bezoekende gevaar maar kopte op Renier. De Vos bediende Van Osselaer en die kopte de eindcijfers op het bord.
 
St.Gillis-Waas: Renier, De Koning (18’ De Cock), Massoels, Baetens, Varewijck, Stoclet, De Maeyer (85’ Van Rumst), De Vos, Verstraeten (85’ De Ly), Van Osselaer, Baert.
 
J. Lede: Heiremans, Heuvinck, Heyndrickx, De Grauwe, Droessaert, De Coen (83’ De Thaey), Govaert, Polfliet, Trienpont, Van Caelenberg, Brantegem.
 
Doelpunten: 55’ De Vos 1-0, 64’ De Maeyer 2-0, 71’ Van Osselaer 3-0.
 
Gele kaarten: De Grauwe, Stoclet.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties