Zenit verhuurt recordaankoop aan Rubin Kazan

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Zenit verhuurt recordaankoop aan Rubin Kazan
Foto: © SC

Zenit Sint-Petersburg heeft bij het sluiten van de Russische transfermarkt besloten om hun voormalige topaankoop Alejandro Dominguez (foto) te verhuren aan Rubin Kazan. Daarmee keert de Argentijn terug naar zijn eerste Russische club.

In 2006 maakte Alejandro Dominguez de overstap van Rubin Kazan naar Zenit Sint-Petersburg voor de som van zeven miljoen euro. Voor de regerende winnaar van de UEFA-beker was dat toen een topbedrag. Ondertussen is de Portugees Danny (13 miljoen euro) de recordaankoop in het voormalige Leningrad.

Dominguez, die zijn aandeel had in vier prijzen waaronder de Russische landstitel in 2007, kwam de voorbije zes maanden veel minder in beeld bij de club van trainer Dick Advocaat en onze landgenoot Nicolas Lombaerts. Dat heeft vooral te maken met disciplinaire redenen. In de winter stuurde Advocaat de Argentijnse spelmaker naar de reserves.

Om terug aan spelen toe te komen, wordt Dominguez nu verhuurd aan de regerende Russische kampioen Rubin Kazan. Voor die club speelde hij eerder al drie seizoenen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties