'Rutten in mei weg bij Schalke 04'

Mathias Dumarey
| 1 reacties
'Rutten in mei weg bij Schalke 04'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Officieel is het nog niet, maar Fred Rutten (foto) zal volgend seizoen geen trainer meer zijn van Schalke 04. De Nederlander zou dat nieuws te horen hebben gekregen van bedrijfsleider Peter Peters. Dat meldt het Duitse sensatieblad Bild.

"Peter Peters is bij mij gekomen en heeft me gezegd dat er volgend jaar geen toekomst meer is voor mij bij Schalke 04. Ik vind dit een prachtige club met veel mogelijkheden en we hebben over het hele land vele supporters die allemaal heel nauw betrokken zijn met deze vereniging", verklaard Fred Rutten met spijt in het hart. Hij vindt het vooral jammer dat het bij Schalke niet gelopen is zoals hij verwacht had.

"Ik ga mijn werk hier nog afmaken", zegt Rutten nog die ontkent dat hij al met PSV Eindhoven heeft gesproken. "Ik concentreer me nu op het seizoenseinde met deze club. Met andere teams praat ik vooralsnog niet." Bild denkt ook te weten dat het bestuur dat nog geen verklaringen wil afleggen volgende week nog eens om de tafel zal zitten met de Nederlander. Mogelijk wordt dan beslist om de samenwerking nog eerder te beëindigen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties