Terjoden-Welle
Evergem-Center
Datum: 29/03/2009 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Sportpark Terjoden
Terjoden wint van Evergem
Gentil Dossche
| 0 reacties
Terjoden wint van Evergem
Foto: © SC

De bezoekers eisten het merendeel van het balbezit op, maar de thuisploeg werkte best af. Terjoden nestelt zich meteen nog steviger op de 2de plaats.

De eerste kans was voor Evergem via een vrije trap van Jonathan Paerewyck maar  Nico Van Der Stock kopte weg. Aan de overkant stak Terjoden-Welle pas na een kwartier de neus aan het venster, met een lage vrije trap van De Mol. Een betere kans was er voor Tom De Smaele. Zijn schot verdween voorlangs buiten. Na een hoekschop van Bellon devieerde Jelle De Rouck de bal tot bij Nico Van Der Stock die hard binnentrapte. 

Ook na de pauze was de eerste kans voor de bezoekers via Koen Van Den Berghe. Terjoden-Welle dreigde langs Jelle De Rouck en De Mol. Halfweg de tweede helft kon Tom De Smaele, opnieuw op pass van De Rouck, de score verdubbelen. Pas diep in blessuretijd bracht Sander Renson de bezoekers terug in de match. Te laat echter om nog iets aan de score te veranderen.
 
Volgende zaterdag maakt SKTW de verplaatsing naar FC Eeklo. Aftrap om 19u30
 
SK Terjoden-Welle: Glenn De Backer, Gerdi De Meester, Glenn Van Den Branden, Yves Bellon, Jeroen De Backer, Jelle De Roeck (80’ Stephen Malfroid), Nico Van Der Stock, Tom De Smaele (86’ Frederik De Winne), Gregory De Mol, Werner Martens (46’ Niels Moock), Yannick De Rouck. Res: Wouter Arijs
 
KFC Evergem Center: Glenn Baert, Pieter Van Hyfte, Michael Baeten, Koen Van Den Berghe (74’ Jonathan Koudjou), Sander Renson, Jonathan Paerewijck, Mustafa Erkoç, Nick Verdegem, Omo Monday (74’ Tom Van Britsom), Cedric Schatteman, Bram Van De Walle (56’ Kurt Mertens), Res: Mike Dansschutter
 
Doelpunten: 33’ Van Der Stock 1-0; 81’ De Smaele 2-0; 92’ Renson 2-1
Geel: 29’ Martens; 41’ Monday; 49’ De Rouck; 51’ J. De Backer