De bondsvoorzitter eist een resultaat in Bosnië

Mathias Dumarey
| 6 reacties
De bondsvoorzitter eist een resultaat in Bosnië
Foto: © SC

Bondsvoorzitter François De Keersmaecker (foto) eist dat België morgenavond in Zenica een resultaat haalt. Het mag duidelijk zijn dat de stoel van bondscoach René Vandereycken serieus aan het wankelen is na het debacle van afgelopen zaterdag in Genk.

"Voor de wedstrijd weiger ik nog niets over René Vandereycken te zeggen. Maar het mag uiteraard wel heel duidelijk zijn dat we woensdag een resultaat verwachten", zegt bondsvoorzitter François De Keersmaecker vandaag in HLN.

"We moeten winnen in Zenica om onze misstap van zaterdag recht te zetten. Ook de manier van spelen is belangrijk. We willen zien op het veld wat we ook al eerder te zien kregen tegen Spanje en Turkije", gaat De Keersmaecker verder.

Donderdag is er een bijeenkomst van de technische commissie en die zal de voorbije week evalueren, al heeft ze enkel een adviserende rol. Eventuele beslissingen kunnen genomen worden door het Uitvoerend Comité en dat komt pas samen op 18 april. Bij erg dringende aangelegenheden kunnen de leden van het Uitvoerend Comité wel opgebeld worden om een beslissing te nemen. Donderdag zou het ontslag van René Vandereycken wel eens definitief kunnen zijn.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties