Barry Ferguson trekt kruis door rest van het seizoen
Mathias Dumarey
| 1 reacties
Barry Ferguson trekt kruis door rest van het seizoen
Foto: © SC

Barry Ferguson (foto) zal dit seizoen niet meer in actie komen voor zijn club Glasgow Rangers. De omstreden middenvelder blesseerde zich in een duel met de reserven van The Gers.

De laatste keer dat Barry Ferguson in een officiële wedstrijd aan de aftrap kwam, was op 21 maart. Kort daarna raakte hij in opspraak bij het Schotse nationale elftal toen hij met doelman Allan McGregor te lang in de hotelbar was blijven hangen. Beide heren verergerden hun eigen situatie toen ze in de volgende wedstrijd op woensdag tegen IJsland het V-gebaar maakten op de reservenbank.

De Schotse voetbalbond en hun werkgever Glasgow Rangers straften hen. Bij hun club verdwenen ze uit het A-elftal. In een eerste reactie liet Rangers-manager Walter Smith weten dat ze nooit meer voor de club zouden spelen, maar ondertussen heeft hij die woorden al wat afgezwakt. Ferguson zal Smith al niet meer kunnen selecteren dit seizoen want in een reservenwedstrijd liep de international een kuitbeenblessure op die hem zeker vier weken aan de kant zal houden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties