Nassen: "Ik zag enkele leuke dingen"

De Nijs Michael
| 0 reacties
Nassen: "Ik zag enkele leuke dingen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KVK Tienen hield AA Gent gisteren op een 2-2-gelijkspel. Opmerkelijk want de Buffalo's treden volgende week aan in de voorronde van de Europa League. Daniël Nassen, de Tiense trainer, kijkt dan ook tevreden terug naar de oefenpot tegen Gent.

Nassen kon gisteren beschikken over drie testers: Steve Guillerme (opgeleid bij PSG), Wanderson Da Silva (ex-Visé) en linksachter Marvin Konsdorff (Standard). De coach is alvast tevreden over de prestatie van aanvallers Guillerme en Wanderson Da Silva. Volgende week komt overigens ook nog een Sloveen die opgeleid is bij AC Milan testen, alsook een Italiaan.

"Je zag dat we fysiek en qua ervaring nog wat te kort komen in vergelijking met een ploeg als Gent, maar ik zag toch leuke dingen", vertelt de coach. "De twee testers vooraan toonden zich sterk in de duels en waren heel aanwezig. Ik hoop ze nog een weekje langer aan het werk te zien. Degeling liet ook zien dat hij iets in zijn mars heeft en enkele jongeren uit de beloften toonden hun talent. Kortom, een mooi resultaat dat het vertrouwen ten goede komt."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties