Fitte Eduardo begrijpt Arsène Wenger niet

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Fitte Eduardo begrijpt Arsène Wenger niet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eduardo da Silva (foto), de Kroatische spits van Arsenal, zegt zelf dat hij topfit is, maar manager Arsène Wenger denkt daar anders over. De Fransman denkt Eduardo pas terug fit te zien over een paar maanden.

"Ik ben niet bekend met het statement van de trainer. Het is in ieder geval niet juist wat hij zegt. Ik voel me fysiek en mentaal sterk en ben klaar om mijn rentree te maken. Er is me toegezegd geweest dat ik op 27 juli speelminuten zou krijgen in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Szombatelya en twee dagen later zou ik een helf mogen meedoen tegen Hannover 96. Ik voel me goed en ik denk dat ik snel weer wedstrijden zal kunnen spelen voor Arsenal", aldus Eduardo da Silva in de Kroatische krant Jutarnji.

Eduardo kwam in het voorbije seizoen maar vier duels in actie nadat hij maandenlang moest revalideren van een zware beenbreuk. Nadien kende hij ook nog enkele tegenslagen en pijntjes. Arsène Wenger wilde geen risico nemen met de Kroaat en hem rustig terug op niveau brengen. De Fransman liet dan ook weten dat Eduardo pas in september weer zijn rentree zou maken. Als het aan de spits zelf ligt, dan is hij er al vanaf de seizoensstart op 15 augustus tegen Everton er alweer bij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties