Portsmouth haalt Aruna, Brown, O'Hara en Boateng

De Nijs Michael
| 0 reacties
Portsmouth haalt Aruna, Brown, O'Hara en Boateng
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Portsmouth is bijzonder actief op de transfermarkt. Gisteren konden de Engelsen liefst vier inkomende transfers afronden. Aruna Dindane, Michael Brown, Jamie O'Hara en Kevin Prince Boateng komen de Premier League-club versterken.

Aruna Dindane wordt een seizoen op huurbasis overgenomen van het Franse Lens. De Ivoriaanse aanvaller, die enkele seizoenen geleden het mooie weer maakte bij Anderlecht, krijgt de kans om zich te bewijzen in de Premier League. Als de aanvaller het bestuur van Portsmouth kan overtuigen, trekt hij volgende zomer definitief naar Portsmouth.

Verder haalt Portsmouth Brown weg bij Wigan Athletic. De 32-jarige middenvelder had bij zijn werkgever geen uitzicht meer op speelminuten, nadat hij uit de gratie van manager Roberto Martinez was gevallen.

Portsmouth ging tevens shoppen bij TottenhamPompey haalde er Boateng weg, het is niet duidelijk hoeveel de eersteklasser heeft neergeteld voor de 22-jarige Duitser. De voormalige jeugdinternational, die vorig seizoen verhuurd werd aan Borussia Dortmund, tekende een driejarig contract.

Tot slot ging Porsmouth ook O'Hara halen in Londen. De jonge Engelsman gaat op huurbasis naar zijn nieuwe werkgever, die overigens geen definitieve aankoopoptie heeft kunnen bemachtigen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties