Wenger hekelt "vuile" spelers van Man Utd

Yves Dekoning
| 5 reacties
Wenger hekelt "vuile" spelers van Man Utd

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een wedstrijd tussen Manchester United zonder incidenten is bijna ondenkbaar geworden de laatste jaren. Er is altijd wel enige commotie op of naast het veld.

Manchester United won de topper van Arsenal met 2-1. In de slotfase werd bezoekend manager Arsene Wenger naar de tribunes gestuurd nadat hij tegen een waterflesje had getrapt. Wenger haalde na de wedstrijd zwaar uit naar de tegenstander. Hij vond de speelwijze van enkele Red Devils veel erger dan het gedrag van Eduardo tegen Celtic Glasgow. Die lokte toen met een snoekduik een strafschop uit en wacht een disciplinair verhoor van de Uefa.

"Ik heb een speler gezien die alleen op het veld stond om overtredingen te maken. Dat is voor mij veel erger dan duiken. Deze spelers verlaten een wedstrijd zonder een gele kaart. Dat is meer antivoetbal dan wat Eduardo deed. Kijk eens naar het aantal opzettelijke fouten waarmee sommige spelers wegkomen. Dat is een groter probleem omdat ze zo het ritme uit de wedstrijd halen. Mensen komen om voetbal te zien, niet vrije trappen"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties