touToulouse
cluClub Brugge
Datum: 01/10/2009 19:00
Competitie: Europa League
Speeldag: Eerste ronde (Speeldag 2)
Stadion: Le Stadium
Perisic redt punt in slotfase
Fabian Morren
| 0 reacties
Perisic redt punt in slotfase
Foto: © SC

Club Brugge heeft een punt gepakt op het veld van Toulouse. Een doelpunt van Ivan Perisic in blessuretijd zorgde voor het eerste punt van blauw-zwart in de Europa League.

Het eerste deel van de eerste helft viel er geen enkele kans te noteren. Het eerste wapenfeit was een vrije trap van Machado, waar Stijnen in de fout ging. De doelman herstelde zich echter nog net op tijd. Club reageerde met een lob van Vargas, die Pelé bijna verraste. Gignac was het dichtst bij een doelpunt, maar zijn schot werd met de vuisten gepareerd door Stijnen.

Na de rust zorgde Akpala voor Brugse vreugde. De lange aanvaller van Club haalde heerlijk uit en scoorde zo een schitterend doelpunt. Lang kon blauw-zwart niet genieten van die voorsprong, want een minuut later stelde Sissoko al gelijk. Hij sneed naar binnen en liet Stijnen kansloos. Toulouse drukte daarna (even) door, maar echt in de problemen kwam Club Brugge niet.

Zes minuten voor tijd klom Toulouse toch op voorsprong. Stijn Stijnen kwam niet goed tussen en Gignac kon met wat geluk scoren. De buit leek binnen voor de Fransen, maar dat was buiten Perisic gerekend. De Kroaat kopte in de 93e minuut de verdiende gelijkmaker binnen. (AN)

Herbeleef Toulouse - Club Brugge

Europa League

 Eerste ronde (Speeldag 2)