Grindheim vindt een schorsing brug te ver

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Grindheim vindt een schorsing brug te ver
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christian Grindheim, een verdediger van de Nederlandse topklasser SC Heerenveen, vindt niet dat hij een schorsing moet krijgen voor zijn gevloek van afgelopen weekend voor de camera. De Nederlandse voetbalbond stelde wel al een onderzoek in.

Christian Grindheim werd door Heerenveen-trainer Jan De Jonge van het veld gehaald in het duel tegen VVV Venlo en dat zinde de Noor niet echt. Toen hij bij het verlaten van het veld een camera zag staan, riep hij "fuck that camera, fuck you!" zodat iedere kijker het kon horen.

"Ik was woedend op mezelf en toen zag ik die camera staan. Ik kon het niet laten om mijn mond te houden. Ik vind wel dat ik niet slechts heb gedaan. Het was niet iets fysiek of in die richting. Het was een slecht woord dat ik heb gezegd op televisie en ik zou het dan ook overdreven vinden mocht ik hiervoor geschorst worden", aldus Grindheim in de Noorse krant Dagbladet.

Heerenveen speelde tegen VVV Venlo andermaal geen goede wedstrijd maar kon in de slotfase toch nog de 1-1 aantekenen. Grindheim was toen al van het veld gehaald.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties