sunSunderland
livLiverpool FC
1-0
Datum: 17/10/2009 16:00
Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Stadium of Light
Liverpool verliest door strandbal
Yves Dekoning
| 0 reacties
Liverpool verliest door strandbal
Foto: © SC

Liverpool FC heeft opnieuw verloren. In Sunderland lag een strandbal aan de basis van de enige treffer in de partij. De ironie wil dat deze door een fan van Liverpool op het veld was geworpen.

Sunderland wipt over Liverpool in de stand nadat de Black Cats door een rare goal met 1-0 wonnen. Al in de vijfde minuut sloeg het noodlot toe. Een fan van Liverpool had een strandbal op het veld gegooid en een schot van Darren Bent week vlak voor Pepe Reina af op de strandbal. De keeper was uiteraard kansloos.

Rafael Benitez pakte uit met een onuitgegeven 5-4-1 waarbij het gevaar vooral van de flanken had moeten komen. De beste kansen waren echter voor Sunderland. Bent kopte naast en vond de paal op zijn weg. In de slotfase moest Craig Gordon de thuisploeg wel enkele keren rechthouden, maar Liverpool bracht aanvallend veel te weinig.

Voor Liverpool is het al de vierde nederlaag in negen duels. De Reds zien hun titelambities alweer een ferme deuk krijgen en zakken naar de achtste plaats in de stand. Sunderland wipt dankzij de drie punten naar plaats zeven. (AN)
Herbeleef Sunderland - Liverpool FC