Mignolet: "Sta twee keer machteloos"

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Mignolet: "Sta twee keer machteloos"
Foto: © SC

Doelman Simon Mignolet zag er niet echt goed uit bij het eerste Oekraïense doelpunt. Het sluitstuk van Sint-Truiden pleit onschuldig.

Oleg Golodiuk mag tien minuten voor rust op hoekschop van wel heel dichtbij de 0-1 tegen de netten prikken. Mignolet komt niet in de buurt van het leer en moet zich kansloos gewonnen geven.

“De bal komt op een hoekschop in de eerste zone. Ik roep om hem weg te koppen, maar hij wordt met een gelukje verlengd”, gaat Mignolet in de verdediging. “Ik nam positie in de korte hoek en was compleet verrast. Ik kon niets meer doen. Aan de tweede paal moet een Oekraïner maar zijn been tegen de bal zetten om te scoren.”

Het EK in 2011 is nu wel heel ver weg voor de Belgen. “We wisten op voorhand dat het bij een nederlaag heel moeilijk zou worden, maar we zullen nog alles uit de kast halen en ons best doen. Dan zien we wel waar we eindigen.”

Begint Mignolet nu te twijfelen? Ook in de competitie krijgt hij regelmatig doelpunten tegen. “Zeker niet”, klinkt de 21-jarige doelman zelfverzekerd. “In de vorige wedstrijden kreeg ik maar één doelpunt tegen. Het vertrouwen is er nog altijd. Ik had vanavond niets te doen, maar sta bij de twee doelpunten machteloos.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties