Datum: 14/11/2009 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Stadspark Turnhout
Lierse verliest in Turnhout
viki meeuwis
| 0 reacties
Lierse verliest in Turnhout

Het beloofde een geladen wedstrijd te worden tussen Turnhout en Lierse en dat werd het ook voor de Pallieters.

Lierse begon goed aan de wedstrijd wat meteen enkele kansen opleverde. Een kopbal van Radzinski ging net naast het doel en ook Nedzipi kreeg de bal niet in doel. De beste kans vroeg in de match was echter voor Wahed die met een afstandsscht de bal richting doel stuurde maar de keeper van Turnhout kon nog net redding brengen. Turnhout probeerde van antwoord te dienen en dat lukte ook. Een poging van Seth De Witte om de bal weg te werken lukt niet zoals voorzien waardoor de Ngon de bal wel tegen de netten kreeg. Lierse was op achtervolgen aangewezen. Het was een mentale tik voor de Pallieters die in de rest van de eerste helft niet meer recupereerden.

 

Na de rust kwam Lierse terug fris voor de dag en dat leverde enkele goede acties op. Radzinski kon Wahed lanceren die de bal dan wel in het doel kreeg, de stand was terug in evenwicht. Op aangeven van Cavens mocht Radzinski even later nog eens proberen maar de bal ging nipt naast het doel heen. Met nog een goede tien minuten te gaan wist Tamsin keeper Kujovic te verschalken waardoor Lierse terug op achtervolgen was aangewezen. De bezoekers probeerden nog wel maar een vrije trap van Jurgen Cavens werd door netjes weggewerkt. Het was duidelijk hands van de speler van Turnhout maar de scheidsrechter had er blijkbaar overgekeken.

 

Zo verloor Lierse uit bij Turnhout en verliest het ook de leiderspositie aan Eupen dat zijn wedstrijd tegen Waasland wel won. 

Herbeleef Turnhout KV - Lierse SK