Bambrugge RC
Kemzeke
Datum: 24/01/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Stadion Bambrugge
Bambrugge beent Kemzeke op de valreep bij
Gentil Dossche
| 0 reacties
Bambrugge beent Kemzeke op de valreep bij
Foto: © SC

Tot in blessuretijd heeft Bambrugge moeten knokken om alsnog een gelijkspel uit de brand te slepen nadat Kemzeke verdiend op voorsprong was geklommen.

Blijkbaar waren de zenuwen te strak gespannen want beide ploegen brachten er amper iets van terecht in de eerste helft. Van Laecke werd onterecht afgefloten en Vleeschouwer moest plat op een knal van Goossens.

Na de rust werden de duels steviger en Kemzeke drukte de thuisploeg achteruit. Buedts en Dhondt konden niet afwerken. Halfweg de tweede helft klommen de bezoekers verdiend op voorsprong met een doelpunt via Van Laecke. Bambrugge begon nu beter te voetballen maar Van Lippevelde kopte op de lat. Rooms en Keymolen vonden Vleeschouwer op hun weg. Aan de overzijde geraakte Buedts niet voorbij Hostens. In blessuretijd bezorgde opportunist Goossens zijn team alsnog de gelijkmaker.

RC Bambrugge: Hostens, De Moerloose (73’ Van Den Bossche), Keymolen, Van Lippevelde, Van Impe, De Vis, Goossens, Haelterman, Clinckspoor (79’ Roggeman), Van Laere (79’ De Coninck), Rooms.

Kl. Kemzeke: Vleeschouwer, Blommaert, Ruymbeke, Saman, Silverans, Ruys, Buedts (91’ Amesian), Joos (89’ Laureys), Antheunis (81’ De Vleeschauwer), Van Laecke, Dhondt.

Doelpunten: 70’ Van Laecke 0-1, 92’ Goossens 1-1.

Gele kaarten: Van Laere, Blommaert, Saman, Antheunis.