Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Evergem Lindeken
Onmondig Eine geen partij voor Evergem Center
Gentil Dossche

Met vlot en goed voetbal nam Evergem al vrij snel afstand van Rode lantaarn Eine. Enkel in het begin van de tweede helft konden de bezoekers enigszins dreigen.

Toen Eine halfweg de eerste helft tegen een dubbele achterstand aankeek ging het licht uit voor de bezoekers. Topschutter Crispijn en Trienpont waren de schutters van dienst.

Na de koffie nam Eine even het commando over maar na de tweede treffer van Crispijn zakte de pudding ineen. In blessuretijd kopte De Rho de eindcijfers op het bord.

Evergem Baert, Vandewalle, De Rho, Van den Berghe, Renson, Van Britsom (80' Mouissat), Omo, Godfroid (74' Van Malderen), Trienpont, Carlier (56' Emeksiz), Crispijn.

Eine Meulewaeter, Jasper Lauweryns (78' Gheenens), Crombé, Verhoeyen, Noterman, Covent (74' Balduyck), Radaj, Jelle Lauweryns, Callaert, Aissa, Van Buynder (46' Wauters).

Doelpunten: 4' Crispijn (1-0), 24' Trienpont (2-0), 61' Crispijn (3-0) en 91' De Rho (4-0)

Gele kaarten: Van Britsom, Jasper Lauweryns, Noterman, Renson, Verhoeyen