Terjoden-Welle
Grembergen
Datum: 24/01/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Sportpark Terjoden
Terjoden wint moeizaam van Grembergen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Terjoden wint moeizaam van Grembergen
Foto: © SC

Niet zonder moeite heeft Terjoden-Welle de bezoekers puntenloos huiswaarts gestuurd. Door deze zege vergroten de leiders hun voorsprong op de naaste achtervolgers.

Vrank en vrij gingen beide ploegen hun kans. Van Canegem en Quintelier zorgden voor de eerste prikken. De thuisploeg ontsnapte aan een achterstand toen Buyle met een knappe omhaal de lat trof. Toen Baeyens in de fout ging op De Rouck vlamde Bellon de penalty tegen de touwen. De bezoekers reageerden maar tot 2 keer toe was de deklat een dwarsligger. Aan de overzijde had Govaert een karpersprong nodig op een schot van De Rouck.

Ook na de rust zorgde Grembergen voor heel wat gevaar. Quintelier en Waegeman konden echter niet afwerken. De Neys en De Paepe lieten aan thuiszijde wenkende kansen liggen. In de slotseconden kregen de bezoekers bijna gerechtigheid. De Meester veegde echter een kopbal van Michiels van de lijn.

SK Terjoden-Welle: G. De Backer, Bellon, De Paepe, Vandenbranden, De Neys, De Paepe (66’ Malfroid), J. De Backer, De Meester, De Roeck (66’ De Coen), De Rouck, Van Canegem.

SK Grembergen: Govaert, Michiels, Ydens, Baeyens, Windhey, Bosteels (77’ Van Herpe), Quintelier, Waegeman, Audenaert (77’ Van Der Vreken), Van De Velde, Buyle (62’ Wuytack).

 

Doelpunt: 24’ Bellon 1-0.