Meetjesland
Voorde SV
Datum: 24/01/2010 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Stedelijk Voetbalstadion Eeklo
Zwak Eeklo houdt Voorde van de overwinning
Gentil Dossche
| 0 reacties
Zwak Eeklo houdt Voorde van de overwinning
Foto: © SC

Blijkbaar was Eeklo de opdoffer bij Opstal nog niet te boven gekomen, want de eerste helft was zeer zwak. Een beresterke thuisportier kon toch de nul op het bord houden.

Voorde domineerde de eerste helft maar kon geen doelrijpe kansen afdwingen. Eeklo zwalpte gewoonweg over het terrein, zodat de toeschouwers op hun honger bleven zitten.

 

Zonder denderend te zijn werd het iets beter na de pauze, al moest Van Avermaet zich van zijn beste kant laten zien.  De thuisportier bleek onklopbaar voor de talrijke halve kansen die de bezoekers op de mat zetten. Ei zo na ging Eeklo zelfs met de 3 punten lopen maar Van Moorhem viseerde de paal. Al bij al een match om snel te vergeten.

 

KFC Eeklo: Van Avermaet, Van de Voorde (50' De Jaeger), Schotte, Gueyé, Piessens, Eechout, De Palmenaer, Van Praet, Van Moorhem (66' Schoonackers), Van Wingen, De Cock.

 

SV Voorde: De Jonge, Van Damme, Van Hecke, Van de Pontseele, Leirens, Evrard, Delplace (80' De Durpel),Van Cauwenberghe, Van Herreweghe, Guillemaere, Asselman.

 

Doelpunten: geen

 

Gele kaarten: Van de Voorde, Deplace, Van Cauwenberghe.