bevBeveren
lieLierse SK
Datum: 26/02/2010 20:30
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Freethiel
Lierse ontsnapt na misser Rentmeister
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Lierse ontsnapt na misser Rentmeister
Foto: © SC

Aimé Anthuenis heeft zijn eerste wedstrijd als trainer van Lierse niet kunnen winnen. Het speelde 0-0 in Beveren.

Beveren staat pas op een 18de plaats in het klassement, maar toch had leider Lierse het niet onder de markt op het Friethiel. De Pallieters konden nooit hun wil opdringen aan de thuisploeg.

Halverwege de tweede periode maakte Timothy Dreesen hands. De assistent-scheidsrechter vlagde meteen. Rentmeister (foto) mocht aanleggen vanop de stip, maar doelman Kujovic hield Lierse recht.

Niet veel later kreeg Thiebaut een goede kans vanop vrijschop, maar ook doelman Lemmens mocht zich aan de andere kant onderscheiden.

Zo eindigde de wedstrijd tussen de twee ex-eersteklassers op een 0-0 gelijkspel. Daar schieten zowel Beveren als Lierse weinig mee op. KVSK United kan morgen een goede zaak doen in het klassement als het wint van Antwerp.

Doelman Kujovic reageerde ontgoocheld na de partij: "Als we willen promoveren zullen we veel dominanter moeten gaan spelen. Dat hebben we vanavond absoluut niet gedaan. Mogelijk is het een pyschologisch probleem dat het de laatste weken niet meer zo vlot gaat. Maar we zullen dit toch langs ons neer moeten leggen als we die titel ambiëren."

Trainer Anthuenis sloot zich aan bij zijn doelman: "We maakten geen aanspraak op de zege, we hebben gewoon niet scherp genoeg gespeeld", aldus de ex-coach van de Rode Duivels tegenover Exqi Sport.
Herbeleef Beveren - Lierse SK