Kemzeke
Meetjesland
Datum: 07/03/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Kriekepitte
Kemzeke wint thuis van Eeklo
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kemzeke wint thuis van Eeklo
Foto: © SC

Klauwaerts Kemzeke heeft een goede stap gezet richting behoud door Eeklo puntenloos terug te sturen. Vooral op basis van de tweede helft was de zege gewettigd te noemen.

De bezoekers zorgden voor het eerste gevaar maar Van Moorhem stuitte op Vleeschouwer. Beide ploegen keken de kat uit de boom tot net voor de rust. Een vlam van D’hondt verdween nipt naast. Buedts omspeelde Van Avermaet maar De Palmenaer kon onheil voorkomen.

Na de koffie liet Buedts een wenkende kans liggen en kopte Ruys naast. Aan het uur pegelde Van Hoyweghen het leder van buiten de rechthoek in de verste hoek. Kemzeke versierde nog een paar mooie kansen maar Buedts en Amesian konden niet afwerken. In de slotseconden werd een doelpunt van De Jaeger afgevlagd.

Kemzeke:Vleeschouwer, Ruymbeke, Silverans, Ruys (58’ Peirsman), Saman, D’hondt (70’ Antheunis), Van Hoyweghen (91’ Vereecken), Amesian, Laureys, Van Laecke, Buedts.

Eeklo:Van Avermaet, Van de Voorde, Gueye (57’ Piessens), Schotte (64’ De Cock), De Maesschalck, Van Moorhem, Van Wingen, Van Praet, De Ham, De Palmenaer, De Jaeger.

Doelpunt: 60’ Van Hoyweghen 1-0.

Gele kaarten: Van Moorhem, Van Hoyweghen, Ruys, Schotte, De Cock