Kruibeke J.Vl.
Eendracht Opstal
Datum: 07/03/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Stadion Kruibeke
Opstal zet Kruibeke met de voeten op de grond
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opstal zet Kruibeke met de voeten op de grond
Foto: © SC

Zonder afbreuk te doen aan de sterke collectieve prestatie van Eendracht Opstal kende Kruibeke een totale offday. Waar sommigen al waren gaan zweven bleek vandaag dat er nog wat werk aan de winkel is.

Een gedreven Opstal zorgde voor het eerste gevaar maar Kevin Harnie kreeg onvoldoende kracht op de bal om een voorzet goed te deviëren. Kruibeke reageerde direct met een geharrewar voor het bezoekende doel. Een paar kopballen werden weggewerkt en uiteindelijk kopte Nick Pieters het leder nipt over de lat. Benjamin Sesay ging aan de haal over rechts en kon voorzetten naar de ongedekte Anthony Lorenzo die simpel binnenknalde. De thuisploeg had geen weerwoord en het regende slechte passen. Kort voor de pauze moest Jurgen De Maayer plat op een poging van Semih Unaldi.

De tweede helft kondigde zich een ietsje beter aan maar ook nu waren echte kansen eerder zeldzaam. Een voorzetschot van Pieters waaide aan iedereen voorbij. Aan de overzijde dook De Maayer een plaatsbal van Lorenzo uit de hoek. Mario Verbraeken kon voorzetten naar Johan Segers maar die liftte over. Benjamin Haentjens had weinig moeite met een te zwak schot van Pieters. Toen Davy Theunis zich verslikte ging Kevin Harnie aan de haal en nu mochten de boeken toe.

KJV Kruibeke:De Maayer, Verbraeken, Noeninckx, Van Moortel, Verstraeten, Theunis, Kuyé, Vertonghen, Lenjou, Segers, Pieters (76’ Vierbergen)

K.E. Opstal: Haentjens, Smet, Van der Elst, Unaldi (57’ Buys), Lorenzo, Sesay (81’ Steenhuyzen), Harnie, Maes, Saerens, Wende (87’ Atilio), Van Hoomissen

Doelpunten:6’ Lorenzo 0-1; 78’ Harnie 0-2

Gele kaarten:Sesay, Theunis, Saerens