Trainer Panathinaïkos: "We moeten zeker de nul houden"

Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Trainer Panathinaïkos: "We moeten zeker de nul houden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Panathinaïkos-trainer Nikos Nioplias heeft gezegd dat hij en zijn spelers beseffen dat Standard wel eens gevaarlijk uit de hoek kan komen vanavond.

Panathinaïkos maakt indruk: het staat aan de leiding in de Griekse competitie en schakelde in de vorige ronde van de Europa League AS Roma uit. Toch zijn ze in Athene voorzichtig met te positieve commentaren voor de wedstrijd van straks.

"De mensen zeiden dat ik te weinig ervaring had toen de club mij aanstelde als coach, maar ik heb tonnen ervaring als het op voetbal aankomt", aldus Nikos Nioplias. "Ik speelde op de wereldbeker, in een Europese landenfinale U21 en ik was jarenlang kapitein van OFI Kreta. Ik heb een sterk karakter en wil altijd winnen."

"Standard is de laatste jaren één van de sterkste clubs in België en de wedstrijd kan alle kanten uitgaan. Ik heb hen bekeken in de vorige ronde tegen Salzburg. Ik vond ze middelmatig in het eerste duel, maar véél beter in de terugwedstrijd. Met jongens als Jovanovic en Mbokani ben je nooit klaar. Ze houden ervan attractief voetbal te spelen. Het belangrijkste voor ons is dat we zeker de nul houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties