Ninove
Eine
Datum: 13/03/2010 19:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: De Kloppers
Ninove mee aan de leiding na winst tegen Eine
Gentil Dossche
| 0 reacties
Ninove mee aan de leiding na winst tegen Eine
Foto: © SC

Met de moed der wanhoop liet Eine aanvankelijk Ninove achter de feiten lopen maar kon niet afwerken. In het begin van de tweede helft zette de thuisploeg orde op zaken en komt mee aan de leiding.

De bezoekers trokken direct in de aanval maar Covent mikte naast. Callebaut moest een voorzetschot van De Praetere van onder de lat halen. Een vlam van Aissa verdween via een verdedigend been in corner. Callebaut haalde een schot van Leyman uit de hoek. Rond het halfuur kregen de bezoekers een koude douche toen De Raeve een voorzet binnenkopte. Ninove ging op zijn elan door maar Sonck stuitte een paar keer op Meulewaeter.

De koffie was pas verteerd of het thuispubliek mocht terug juichen nadat Torrekens de score opdreef. Ben Ahmed profiteerde van een plaatselijk misverstand om de aansluitingstreffer binnen te tikken. Meulewaeter ging in de fout op Torrekens en mocht zich gaan kleden. De Cooman zette de penalty feilloos om. Aan het uur verlengde Nechelput een voorzet tegen de bezoekende touwen en de match was helemaal gespeeld. Callebaut mocht zich nog tonen op schoten van Callaert en Ben Ahmed. Kort voor affluiten kon Lauweryns nog milderen.

KVK Ninove: Callebaut, Perreman, Boeykens, De Raeve (73’ Van Belle), Sonck (73’ Timmermans), Beerens, De Cooman, Nechelput, Torrekens (80’ Dhaenens), Noël-Dero, Goubert.

KWIK Eine: Meulewaeter, Decock, Crombé (67’ Van Buynder), Ben Ahmed, Noterman, Covent, Radaj, Lauweryns, Leyman, Aissa (46’ Callaert), De Praetere (53’ Canoot).

Doelpunten: 30’ De Raeve 1-0, 47’ Torrekens 2-0, 50’ Ben Ahmed 2-1, 53’ De Cooman 3-1, 59’ Nechelput 4-1; 81’ Lauweryns 4-2.

Geel: Boeykens. Rood: 53’ Meulewaeter.