Einde van Gary Neville bij Red Devils?

Benny Gillain
| 0 reacties
Einde van Gary Neville bij Red Devils?
Foto: © SC

Neville die dit seizoen door een blessure nog niet aan de bak kwam bij Manchester United, twijfelt aan zijn toekomst bij de club.

Oudgedienden Paul Scholes en Ryan Giggs kregen snel een nieuw contract voorgeschoteld, maar een andere veteraan Gary Neville hoorde lang niets van zijn club? Het contract van de 35-jarige rechtsachter liep af en pas eind april besloot Manchester United hem een nieuw contract aan te bieden. Beide partijen kwamen echter wel snel tot een vergelijk en een verlenging van één seizoen was een feit.

Toch gaf Neville in Sky Sports toe dat hij enorm opgelucht was. . "Ik kwam op een dag op de training en zei tegen mezelf: ik heb nog maar drie wedstrijden te gaan bij Manchester United. Ik had nog steeds niet gesproken met de club en ik dacht echt dat het mijn laatste drie weken zouden zijn."

In negentien seizoenen speelde Neville al 598 officiële wedstrijden voor Man Utd. Toch blijft hij voorzichtig in zijn vooruitzichten naar de toekomst toe. "Ik heb nog een contract voor één jaar. Als ik niet presteer of het gevoel heb dat de club me niet meer wil hebben, dan vertrek ik. Zo is het leven. In de negentien seizoenen die ik hier heb gespeeld is dat al gebeurd bij betere spelers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties