Groep H: Eduardo wil stunten tegen Arsenal

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Groep H: Eduardo wil stunten tegen Arsenal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In groep H wil Arsenal zich vanavond in Donetsk verzekeren van de kwalificatie voor de achtste finales. Braga en Partizan Belgrado kunnen een optie nemen op de Europa League.

Arsène Wenger zal de drie punten echter niet cadeau krijgen in Oekraïne, waarschuwt de Braziliaan Eduardo, ex-speler van de Gunners. In de heenwedstrijd in Londen werd het nochtans 5-1 voor Arsenal.

“We zitten nog in een goede uitgangspositie. Bij winst tegen Arsenal is de tweede ronde in de Champions League zo goed als binnen. En we zijn zeker in staat om hen te kloppen. We hebben een sterk team, maar hebben toch een beetje geluk nodig.”

Bij winst behoudt Arsenal het maximum van de punten en is het ticket voor de achtste finales binnen.

Sporting Braga en Partizan Belgrado duimen alvast voor Arsenal. Bij een Engelse zege maken zij immers nog een kans(je) op de tweede ronde. In Portugal werd het 2-0 voor Braga, maar de killer van Anderlecht hoopt vanavond de nul van de tabellen te vegen.

“We spelen met weinig druk”, aldus Mladen Krstajic.  “Maar we moeten nog wat meer risico in ons spel leggen zonder de verdedigende taken uit het hoofd te verliezen. De jonge spelers moeten kalm blijven en focussen op het teamgebeuren.”

Wat denkt BWIN over de matchen?

Arsenal en Partizan Belgrado zijn favoriet. Shakthar Donetsk en Braga kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Arsenal de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 367,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Partizan Belgrado wint u 345 euro.

Durft u wedden dat Shakthar Donetsk wint, dan scoort u 405 euro bij Bwin. Als u wedt op Braga, dan ontvang je 450 euro.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties