Utrecht-speler: "Alles bij Steaua loopt in het honderd"

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Utrecht-speler: "Alles bij Steaua loopt in het honderd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond speelt FC Utrecht in de Europa League bij Steaua Boekarest. Mihai Nesu van FC Utrecht speelde vroeger nog voor de Roemeense grootheid.

"In Roemenië is heel negatief gereageerd op het gelijke spel in Utrecht. De pers vond Utrecht veel beter, oordeelde dat Steaua geluk had dat wij de vele kansen niet verzilverden en dat het doelpunt van Ricky van Wolfswinkel onterecht werd afgekeurd", zegt Nesu in het AD.

"De clubeigenaar noemde het een gift van God dat Alje Schut een eigen doelpunt maakte. De spelers was het volgens hem nooit gelukt te scoren, zo slecht vond hij ze."

"De fans zijn ontevreden, de clubeigenaar is woedend. Winnen van Utrecht is de laatste manier om het seizoen te redden, want ook in de competitie draaien ze slecht. Iedereen is boos en teleurgesteld dat Steaua van het laaggeklasseerde Gloria Bistrita heeft verloren dit weekeinde. Die druk kan in ons voordeel zijn. Zij moeten presteren."

"Normaal, als het goed gaat, is het heel lastig om in het Ghencea-stadion te spelen, zeker als het publiek er vol achter gaat staan. Vooral Europees geven ze dan altijd alles. Maar nu komen er maar vijf- à tienduizend fans. Het lege stadion is voor Steaua een akelig podium om te voetballen, dat zal ze wellicht zwaar vallen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties