Slory kiest voor avontuur Down Under

Slory kiest voor avontuur Down Under
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Andwélé Slory (foto) vertrekt bij het Bulgaarse Levski Sofia en kiest voor een avontuur in Australië. Hij gaat voetballen voor Adelaide United waar de Nederlander Rini Coolen de coach is.

Andwélé Slory heeft een mislukt avontuur bij Levski Sofia achter de rug. "Er heerst daar nog een mentaliteit van 40, 50 jaar geleden. Dat is niks voor mij. De trainer heeft er niks te zeggen want het is de technisch directeur die er alles bepaalt. Als we drie wedstrijden niet wonnen, kregen we ons loon niet. Ik heb er mijn contract dan maar laten verbreken om naar Australië te kunnen verhuizen", aldus Slory in De Telegraaf.

Slory kon terugkeren naar Nederland, maar dat zag hij niet meteen zitten. "Ik ben er klaar mee. Na mijn vertrek bij Feyenoord zijn er een aantal dingen gezegd geweest die me geraakt hebben en onwaar zijn. Ik ga er niet verder op in omdat ik niet wil natrappen", aldus nog Slory die nu wel spijt heeft dat hij toch niet bleef in De Kuip. "Ik merkte pas in Sofia wat voor een geweldige club Feyenoord is en hoe hard ik die club miste. Ik wens er iedereen nog het allerbeste", besluit de spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties